Blixbo Cementvarufabrik AB är ett företag med gamla anor i betongindustrin, den verksamhet som än idag bedrivs startade i byn Blixbo på 1920-talet.
I början av 1950-talet flyttade man verksamheten till nuvarande plats som är byn Karlsbyheden som ligger strax utanför Falun.
Företaget drivs i nuvarande regi sedan 2008 av Peder Flygt och Thomas Hägg. Nu sker det en ständig utveckling av företaget och nya produkter tas kontinuerligt fram för tillverkning.

Företaget jobbar såväl med stora aktörer som de mindre och vi levererar produkter i hela landet och även till några av våra nordiska grannländer. Våran egenproduktion och snabba leveranser gör oss till en trygg partner.

Från 2015 har vi som enda bolag i Sverige tillverkningslicensen på Verti-Block. Denna populära mur har snabbt blivit en av våra stora produkter.

Övriga produkter som Blixbo Cementvarufabrik tillverkar.
L-stöd i höjder från 40 cm till 2 m är en av våra produkter som vi tillverkar väldigt mycket av. Vi gör alla våra L-stöd med en snyggt borstad yta.

Stabila plintar till entreprenadsidan är även det en stor produkt som vi tillverkar mycket av.

Våra standardplintar tillverkas i höjderna 40 cm, 75 cm och 105 cm. Vi har även olika modeller på större fundament.

Fler produkter som vi tillverkar / säljer:
⁃ Trappblock
⁃ Marksten
⁃ Trädgårdsmurar
⁃ Slamavskiljare
⁃ Brunnsringar
⁃ Brunnslock
⁃ Barriärelement
⁃ Kabelkanaler/Kabel L-stöd

Dessutom gör vi en hel del kundspecifika produkter. Både enstaka produkter och större volymer.
För mer info om oss se vår hemsida: www.blixbocement.se

Begär en offert eller kontakta oss med detaljerna om ditt projekt och vi skulle vara glada att hjälpa dig att komma igång